Adviseur van de vicepresident van de Republiek Suriname heengegaan

5 October 2021

In: Nieuws
Comments: 0

Dinsdag 05 oktober 2021- Op zondag op 3 oktober 2021 heeft de adviseur van de vicepresident Ronnie Brunswijk, de heer Eddy Jozefzoon, op 83-jarige leeftijd het tijdige met het eeuwige verwisseld. Eddy Jozefzoon was behalve adviseur van de vicepresident ook zijn vriend en strijdmakker. Aan een hechte relatie van langer dan dertig jaar is vanmorgen abrupt een einde gekomen.

De vicepresident condoleert zijn echtgenote Rinia en zijn kinderen en kleinkinderen met dit zwaar verlies. Ook de Surinaamse samenleving wordt gecondoleerd. De heer Jozefzoon was geen onbekende in de Surinaamse samenleving. Zijn gedrevenheid, ervaring en streven naar duurzame ontwikkeling vooral op het gebied van Onderwijs maakte dat hij elke dag ondanks zijn hoge leeftijd actief bleef werken. Eddy Jozefzoon was ook de raadsadviseur van gewezen president Desi Bouterse.

We zullen hem missen.