Arrestatie Team (AT) houdt voortvluchtige drugsverdachte aan

17 October 2021

In: Nieuws
Comments: 0

Zondag 17 september 2021- De 42-jarige voortvluchtige verdachte Kenneth L. meer bekend als “Kenny” of “Segebaai” is op zaterdag 9 oktober door het Arrestatie Team (AT) aangehouden. Hierna werd hij overgedragen aan de rechercheurs van Narcotica Brigade. Kenneth werd op last van de procureur-generaal bij het hof van justitie in Suriname opgespoord. Deze man wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan deelneming criminele organisatie en overtreding van de Wet Verdovende Middelen. Deze verdachte zijn naam werd genoemd tijdens het onderzoek, waarbij drieënzestig kilogram cocaïne was onderschept in een koffer in de landwegen te Zanderij. Kenneth is na overleg met het Openbaar Ministerie in het belang van het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

-KPS-