Bee: onderwijs moet toegankelijk zijn in alle districten

31 October 2021

Comments: 0

Zondag 31 oktober 2021–  “Kinderen uit het binnenland die in Paramaribo naar school moeten, zijn niet altijd even succesvol”. Dit constateert assemblee voorzitter Marinus Bee. Volgens hem komt dat door de vele uitdagingen waarmee de groep jongeren geconfronteerd raakt. Niet eenieder is sterk genoeg om die te overbruggen. Het is daarom belangrijk dat het onderwijs toegankelijk is in alle districten, benadrukt Bee.

Assembleelid Reshma Mangre is de mening toegedaan dat de ontwikkelingen in het onderwijs doorgevoerd moeten worden in alle districten. Het openen van een middelbare school in Marowijne is al een stap in de goede richting. Dergelijke vorderingen zorgen voor verdere ontwikkeling van ons onderwijs, zegt Mangre.