Brandweerman aangehouden voor diefstal pick-up

12 October 2021

In: Nieuws
Comments: 0

Dinsdag 12 oktober 2021 – Een benadeelde deed op donderdag 7 oktober aangifte van diefstal van zijn pick-up bij de politie van het bureau Paradise. De aangever verklaarde bij de politie dat naar zeggen van de buurtbewoners een manspersoon van creoolse afkomst was weggereden met zijn witgelakte pick-up.

Na een ingesteld onderzoek van de wetsdienaren kwam de verdachte G.O. (57), die brandweerman is, kort daarna in beeld. Na een algemene oproep voor de verschillende politiebureaus en eenheden werd bedoelde pick-up diezelfde dag onbeheerd in de Kaaimanpolder te Wageningen gesignaleerd. Kort daarna werd G.O. bij de politiecontrolepost te Burnside aangehouden.

De verdachte is na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld.

-KPS-