De eerste triplet sinds de pandemie in het S’Landshospitaal

14 October 2021

Comments: 0

Donderdag 14 oktober 2021– Gisteren is in het S’Lands Hospitaal de eerste triplet sinds de covid-19-pandemie ontvangen. Volgens Kevin Pandooi, vader van twee jongens en een meisje, is het een grote zegen voor zijn gezin. De moeder van Triplet, Altagracia Reyme, zegt dat negen maanden moeilijk waren.

Fernando Rigters, een gynaecoloog in het S’Lands Hospitaal, zegt dat hij erg trots is dat hij de negende drieling in zijn carrière heeft geholpen de wereld te bereiken. Rigters legde verder uit dat hij blij was dat hij Reyme succesvol heeft kunnen begeleiden bij de prenatale zorg en bevalling. Volgens Soenita Nannan panday-Gopisingh, medisch directeur van het S’Lands Hospitaal, is prenatale zorg een grote uitdaging in deze pandemie. Ze adviseert alle zwangere vrouwen om zich aan de MoHaNa-regels te houden en zich te laten vaccineren.