Drs. Jamaludin overleden

12 October 2021

In: Nieuws
Comments: 0

Dinsdag 12 oktober 2021- Voormalig huisarts Isaac Jamaludin, 90, is donderdag na een kort ziekbed overleden. Jamaludin stond niet alleen bekend als huisarts, maar ook als de oprichter van de Moskee aan Keizerstraat. Hij is al tientallen jaren voorzitter van de islamitische organisatie in Suriname geweest.

Binnen de Interreligieuze Raad van Suriname leverde hij een belangrijke bijdrage en het handhaven van de nationale harmonie en de samenwerking met andere religieuze organisaties. Jamaludin heeft als huisarts, 60 jaar lang duizenden mensen behandeld.

“Hij was een heel aardig persoon en gaf me altijd goed advies gaf. Hij luisterde altijd naar patiënten en schonk altijd de nodige hulp”, herinnert de voormalige patiënt zich. Mensen kwamen van heel ver naar zijn polikliniek aan de Watermorenstraat. In april vierde Jamaludin zijn 90ste verjaardag thuis.