Drugssmokkelaar aangehouden door BID team

13 October 2021

In: Nieuws
Comments: 0

Woensdag 13 oktober 2021-Het Bestrijding Internationale Drug (BID) team heeft op donderdag 7 oktober de 51-jarige vreemdeling Anthony O. op de Johan Adolf Pengel internationale luchthaven aangehouden. In de reiskoffer van de man die op vertrek stond naar het buitenland werden er tijdens de controle 32 cocaïne bolletjes met een gewicht van 700 gram aangetroffen. Bij zijn aanhouding verklaarde hij ook 65 cocaïne bolletjes te hadden geslikt. Het deel van de bolletjes dat de man in zijn lichaam had, is intussen uit het lichaam gescheiden.

Anthony en de drug werden voor verder onderzoek overgedragen aan de afdeling Narcotica Brigade.
Bij de voorgeleiding hield de vreemdeling de politie voor dat hij de drug voor ene “Lange” die te Kasabaholo woonachtig is, uit het land moest smokkelen. Het verderfelijk spul is in beslaggenomen, waarna Anthony na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering is gesteld.

-KPS-