Eerste vaccinatiecluster gestart op Anton Residaschool

30 October 2021

In: Nieuws
Comments: 0

Zaterdag 30 oktober 2021- Ruim 200 personen zijn gevaccineerd op de Anton Residaschool. Vandaag was de eerste vaccinatiecluster dag van het ministerie van Onderwijs Wetenschap en Cultuur(OW en C) samen met het ministerie van Volksgezondheid. Directeur van Onderwijs  Gracia Valies-Ormskirk heeft vandaag haar eerste prikje mogen nemen. Door haar eigen ervaring met Covid-19 heeft zij besloten zich te laten vaccineren.

De leerlingen, leerkrachten en ouders hebben zich goed mogen voorbereiden op deze dag. Volgens de schoolleider Fariek Bholai werden alle ouders en leerlingen in de gelegenheid gesteld om vragen te stellen over het vaccineren. Met de actie van vandaag zal het gros van de leerlingen gevaccineerd zijn

De redactie sprak enkele ouders en leerlingen over het vaccineren op school. Operation manager van het vaccinatiecluster Sandhia Ramnarain geeft aan wat zij vond van de opkomst en de opzet van de vaccinatiecampagne. Onderwijs minister Marie Levens, geeft aan dat dit project verder wordt uitgezet door heel Suriname.