Finale “The New Prentenders”

10 October 2021

In: Nieuws
Comments: 0

Zondag 10 oktober 2021- The New Prentenders is een aangepaste vorm van “The Pretenders”, een vakantie mini playback show. Het is een jaarlijks terugkerend evenement van de STVS voor jongeren tussen 8 en 14 jaar. Dit jaar ging het vanwege de covid-19-situatie anders aan toe.

De oproep werd gedaan via onze zender en social media kanalen door middel van een promofilmpje. De bedoeling van deze mini playback show was dat kinderen hun favoriete lied/ artiest mochten nadoen. Normaal zouden de kinderen fysiek aanwezig moeten zijn, maar dit jaar is er gekozen om te werken met ingezonden filmpjes. In totaal waren er zes (6) contestanten in de finale ronde.

De contestanten waren:
1. Aryan Malaha
2. Chloé Pierre
3. Joëlle- Eve Lugard
4. Rochantie Tjadikrama
5. Rumesia Riedewald
6. Shinovia Fraser
( Groepfoto zetten en de namen schrijven van links naar rechts wie wie is )

De contestanten 1ste tot 3de plaatst:
1. Aryan Mahala
2. Chloé Pierre
3. Rumesia Riedewald

De troosprijzen gingen naar :
1. Joëlle- Eve Lugard
2. Rochantie Tjadikrama
3. Shinovia Fraser