Gewapende roofoverval op goudconcessie

30 October 2021

In: Nieuws
Comments: 0

Zaterdag 30 oktober 2021- Twee criminelen hebben een gewapende overval gepleegd op een goudconcessie in het Toematoegebied. In totaal werden zeven slachtoffers overmeesterd en beroofd van hun persoonlijke spullen. De daders maakten bij de roof 800 gram ruw goud, mobiele telefoons en andere persoonlijke spullen buit. Volgens de slachtoffers waren de rovers gekleed in zwarte trainingspakken en waren gewapend met een jachtgeweer en vuistvuurwapen. De slachtoffers werden gekneveld achtergelaten en moesten slagen incasseren. Na de beroving moest één van de slachtoffers de rovers onder bedreiging verplaatsen met een pick-up. De daders zijn afgezet op South Gate. Van daar zijn ze door een ander voertuig afgehaald. De recherche van Regio Oost heeft de aangifte opgenomen. Het onderzoek duurt voort.

-KPS-