Gezondheidscentrum Debike heeft nieuwe boot

31 October 2021

In: Nieuws
Comments: 0

Zondag 31 oktober 2021- Tijdens het werkbezoek van minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid aan het gezondheidscentrum Debike op 15 oktober werd de toezegging gedaan dat een nieuwe boot zou worden aangeschaft. De Medische Zending had laten weten, dat er geen boot meer was voor dit centrum die ingezet kon worden.

Inmiddels is de nieuwe boot gearriveerd en kan deze direct ingezet worden voor het gezondheidscentrum Debike.

Volgens minister Ramadhin is het van eminent belang, dat de zorg wordt voortgezet in het Boven Suriname gebied. De boot heeft als belangrijke functie om zieke personen te vervoeren naar de poliklinieken. Ook wordt het vaartuig ook ingezet voor awareness campagne voor de lokale bevolking.