Handelszaak, motel en woning afgebrand te Ronaldo

30 October 2021

In: Nieuws
Comments: 0

Zaterdag 30 oktober 2021- De politie van Oost kreeg gisteren een melding van een brand te Ronaldo, niet ver van Antonio do Brinco, voorbij het Frans-Guyanees dorp Maripa Soula. Daarbij is tenminste een handelszaak, een motel en een woning afgebrand. Dit bevestigt een bron tegenover SUN. Ronaldo is een plek waar zich voornamelijk Braziliaanse criminelen ophouden. Dit gebied ligt na de plaatsen Antonio do Brinco en Peru.

De melding zou rond 22.00 uur binnen zijn gekomen. De omstanders waren bezig het vuur te blussen. Volgens de politie is er gemeld dat bijkans vijf panden in het gebied in brand stonden. De recherche van Oost zal vandaag naar de plaats delict gaan om zich te oriënteren. De brandoorzaak is vooralsnog onbekend. Ook de Franse politie is op de hoogte van deze brand. Het onderzoek duurt voort.

-KPS-