Militair laat leven bij verkeersongeval

19 October 2021

In: Nieuws
Comments: 0

Dinsdag 19 oktober 2021- Bij een verkeersongeval in de late avond van zaterdag 16 oktober op de Oost-west Verbinding in het district Commewijne heeft de 31-jarige bromfietser Chadwick Polion ter plaatse het leven gelaten.

De politie van het bureau Meerzorg deed na de melding van het verkeersongeval de locatie aan voor onderzoek. Bij aankomst van de politie bleek het te gaan om een bromfietser die tegen een stilstaande vrachtvoertuig met trekker was opgereden. Het slachtoffer vertoonde geen teken van leven meer. Een ingeschakelde arts stelde de dood van Chadwick officieel vast. Het verkeersslachtoffer reed voor de aanrijding over de H.I. Soemitaweg. Hij kwam vanuit de richting van Meerzorg gaande in de richting van Tamanredjo.

Naderhand bleek de overleden bromfietser een militair van beroep te zijn geweest. Het onderzoek van dit verkeersongeval is overgedragen aan de Militaire Politie (MP).

-KPS-