Minister ROS gaat op werkbezoek naar zuidoost Suriname

30 October 2021

In: Nieuws
Comments: 0

Zaterdag 30 oktober 2021- Minister van regionale Ontwikkeling Gracia Emanuel, breng dit wekend een oriëntatie bezoek aan de dorpen die in het zuidoost gebied liggen van Suriname. Volgens de bewindsvrouw is het van belang dat zij als minister van ROS, de verschillende gebieden persoonlijk bezoekt om met de plaatselijke gemeenschappen te praten over de noden van de mensen. Hiermee kunnen zaken effectiever aangepakt worden.

Er zijn verschillende knelpunten in de dorpen. Samen met de gemeenschappen zal er van gedachten gewisseld worden over de problemen die duurzaam aangepakt kunnen worden. Ondanks er een gebrek is aan financiële middelen, zal er op een innovatieve manier gewerkt worden om de noden van de binnenlandse gemeenschappen te ledigen. Kort voor het vertrek sprak de STVS-nieuwsdienst haar over haar bezoek naar het gebied.