Motor Surveillance Dienst bekeurt verkeersovertreders

27 October 2021

In: Nieuws
Comments: 0

Woensdag 27 oktober 2021- De Motor Surveillance Dienst (MSD) heeft op zondag 24 oktober op verschillende locaties binnen Paramaribo overtredingen waargenomen en verbaliserend opgetreden.
Daarbij zijn zes autobestuurders staande gehouden die niet in het bezit zijn van een geldig Surinaams rijbewijs. Er is boete opgelegd aan zeven autobestuurders die hun voertuigen niet hadden verzekerd alvorens zich daarmee op de openbare weg te begeven. Vier autobestuurders kregen een boete aangeschreven voor het handmatig bellen, negentien die hun voertuigen niet hadden gekeurd, zesenveertig voor rijden zonder gordel, twee voor het rijden zonder nummerplaat en één die met een getinte voorruit reed.
De politie doet een beroep op alle weggebruikers om zich te houden aan de verkeersregels.

-KPS-