Nader bericht 21-jarige motorfietser omgekomen in het verkeer

28 October 2021

In: Nieuws
Comments: 0

Donderdag 28 oktober 2021- Uit het forensisch onderzoek van de politie is komen vast te staan dat de 21-jarige verongelukte motorfietser Valencio Faerber niet aan het stunten was, toen hij de controle over de motorfiets verloor en hard tegen een stenenmuur aan kwam. Dit verkeersongeval vond plaats op vrijdagmiddag 22 oktober.

Omstanders beweerden dat Faerber kort voor het ongeval aan het stunten was op de motorfiets. Dat blijkt niet waar te zijn. Na analyse van filmbeelden is de afdeling Forensische Opsporing van de politie tot de conclusie gekomen, dat Faerber de controle over de motorfiets niet had verloren, omdat hij daarop aan het stunten was.

Het politie onderzoek met betrekking tot de oorzaak van dit ongeluk duurt voort. Inmiddels het ontzielde lichaam van Valencio Faerber in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie afgestaan aan zijn nabestaanden.

-KPS-