Nalatenschap Henck Arron wordt wordt voortgezet

22 October 2021

In: Nieuws
Comments: 0

Vrijdag 22 oktober 2021- De nalatenschap van Henck Arron, Surinames jongste premier tevens oud-voorzitter van de NPS, wordt voortgezet in de vorm van een muurschilderij. Vandaag is het startsein gegeven. Gregory Rusland, de huidige voorzitter van de NPS geeft aan dat dit nodig is, zodat de jongeren kunnen weten wat Henck Arron heeft betekend voor Suriname.

NPS-topper Hesdy Pigot geeft aan dat Henck Arron zich heeft ingezet voor land en volk. Volgens hem behoorden vertrouwen en doorzettingsvermogen tot de belangrijkste karaktereigenschappen van Arron. Pigot deelt de mening dat zijn nalatenschap daarom verder vereeuwigd moet worden.

Politicoloog Hans Breeveld, geeft aan dat Henck Arron zich enorm sterk heeft gemaakt voor de onafhankelijkheid van Suriname. Volgens hem heeft Arron de eer van Suriname gered.