Nationale Zender viert 56 jarig bestaan

20 October 2021

In: Nieuws
Comments: 0

Woensdag 20 oktober 2021- De S.T.V.S is op 24 februari 1964 opgericht door Dhr. Frits Pengel, in samenwerking met de overheid, onder leiding van de toenmalige premier van Suriname, Dhr. Johan Adolf Pengel. Op 20 oktober 1965 kwam de S.T.V.S officieel in de lucht met zwart/wit beeld en in 1978 is volledig overgeschakeld op kleur.

De hedendaagse technologie heeft ervoor gezorgd dat de S.T.V.S is overgeschakeld van analoog naar digitaal. Het station is ook te volgen via YouTube, Facebook, Instagram en de website www.stvs.sr.

De S.T.V.S is een dynamisch bedrijf dat sinds 8 oktober 2020 onder leiding staat van een jong en voortvarend directieteam bestaande uit: directeur Raoul Abisoina en onder-directeur Rikky Doekhi.

Op woensdag 20 oktober bestaat de Nationale Zender, 56 jaar. De owru yari is vandaag gevierd in aanwezigheid van Z.E. vice-president Ronnie Brunswijk, leden van de Raad van Toezicht en de directeur van het directoraat Volkscommunicatie.

Bekijk onze sfeervideo: