Politie Gewest Nickerie houdt algehele veiligheidscontroles

20 October 2021

In: Nieuws
Comments: 0

Woensdag 20 okotber 2021- De politie van het Gewest Nickerie heeft op zaterdag 16 oktober in alle zeven ressorten, gelijktijdig algehele veiligheidscontroles uitgevoerd. Het gaat om de ressorten Wageningen, Henar, Paradise, Nieuw-Nickerie, Waldeck, Corantijnpolder en Apoera.

De algehele veiligheidscontroles zijn onderdeel van de rechtshandhaving in het Gewest Nickerie. Simultaan aan deze veiligheidsoperatie werd er op een adres aan de Doekhieweg West een hoeveelheid illegale sigaretten, alcoholische dranken en potentie stimulerende middelen in een barbershop aangetroffen. Deze goederen die voor de verkoop bestemd waren, werden in beslag genomen en is de verdachte R.R. ter zake overtreding van de Wet Economische Delicten aangehouden. Hij werd voorgeleid en na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld.

Op een andere locatie en wel de H.N. van Dijkstraat zijn er 9 pakken illegale sigaretten die eveneens voor de verkoop bestemd waren, aangetroffen. De verdachte P.R. die ter plaatse was, werd ook ter zake overtreding van de Wet Economische Delicten aangehouden. Na betaling van een boete is de zaak buiten proces afgehandeld.

Deze veiligheidsoperatie heeft plaatsgevonden onder aansturing van de Gewestelijke Politie Commandant van Nickerie, de hoofdinspecteur van politie Bryan Isaacs.

-KPS-