Politie Uitvlugt houdt twee Carwash dieven aan

18 October 2021

In: Nieuws
Comments: 0

Maandag 18 oktober 2021 – Romano A. (40) en de 29-jarige Regecillio M. zijn op donderdag 14 oktober door de politie van het bureau Uitvlugt opgespoord en aangehouden.

De twee verdachten die werkzaam zijn bij een Carwash op een adres in het politieressort worden ervan verdacht sieraden van een klant uit zijn voertuig te hebben weggenomen. De benadeelde deed van deze diefstal aangifte bij de politie. Naar zeggen van de aangever bracht hij zijn auto op maandag 11 oktober voor een schoonmaakbeurt naar de Carwash. Bij het schoonmaken van zijn voertuig hebben arbeiders zijn gouden vingerring en halsketting uit zijn auto weggenomen.

Bij een ingesteld onderzoek werden Romano en Regecillio aangehouden. De twee verdachten verklaarden bij de politie dat zij de sieraden hebben doorverkocht. Aan de opsporing en aanhouding van de heler wordt gewerkt. Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn beide verdachten door de politie ingesloten.

-KPS-