Rechercheurs Narcotica Brigade plegen op twee verschillende locaties aanhoudingen

16 October 2021

In: Nieuws
Comments: 0

Zaterdag 16 oktober 2021- De 28-jarige Farello D. is in de eerste week van oktober bij een inval door de Narcotica Brigade rechercheurs aan de Kroonenburgweg in de kraag gevat. De rechercheurs kregen de informatie dat de verdachte Farello drugs verkocht op die locatie. Bij een ingesteld onderzoek in de woning stuitte de politie op 57 gram marihuana. De drug werd in beslag genomen.
Op diezelfde dag werd de 34-jarige Bjorn K. op zijn werkplek aangehouden. Hij bood in de maand april van dit lopend jaar een postpakket aan bij een postbedrijf te Latour. Tijdens controle stuitte de douane rechercheurs op 316 gram cocaïne die in het postpakket verborgen zat. De drug werd in beslag genomen en overgedragen aan afdeling Narcotica Brigade van de politie.
Hangende het onderzoek zijn Farello en Bjorn na overleg met het Openbaar Ministerie achter slot en grendel geplaatst.

-KPS-