Verdachten aangehouden in roofoverval KFC; een hunner abusievelijk in vrijheid gesteld

19 October 2021

In: Nieuws
Comments: 0

Dinsdag 19 oktober 2021- De recherche van Paramaribo heeft op dinsdag 12 oktober twee verdachten aangehouden. Het gaat in deze om twee jongemannen die ervan verdacht worden op donderdag 7 oktober kort voor sluitingstijd een roofoverval te hebben gepleegd bij de KFC aan de Lalarookhweg. Daarbij verlieten de verdachten de plek met medeneming van een groot geldbedrag in Surinaamse dollar. Bij hun aanhouding is een deel van de buit terug gevonden.

De verdachte Dervillio D. die ingesloten was in het cellenhuis van het politiebureau Richelieu, is abusievelijk op donderdag 14 oktober door de politie in vrijheid gesteld. Er wordt gewerkt aan zijn weder aanhouding.

-KPS-