Verlenging registratie Schoolvervoer MinOWC

11 October 2021

In: Nieuws
Comments: 0

Maandag 11 oktober 2021- Het schoolvervoer breidt zich uit vanwege de grote vraag en druk op de afdeling schoolvervoer van de technische dienst aan de Jessurunstraat. Dit komt doordat sommige studenten de school waaraan ze zijn toegewezen zijn in het weekend. Ook hebben de districten de mogelijkheid om zich in te schrijven in hun woongebied. Inmiddels is volgens Dorothy Hover, adjunct-directeur technische diensten, besloten om de registratie uit te breiden.

Sommige ouders die hun schoolvervoerkaart moesten vernieuwen, klaagden over de service. Op het terrein van onderdirectoraat technische diensten aan de Jessurunstraat, is een lange rij van ouders en leerlingen ontstaan. Zonder deze aanmelding kun je in het nieuwe schooljaar geen gebruik maken van de schoolfaciliteiten.

Er verandert echter niets aan de procedure voor het verkrijgen van een schoolkaart. Sindsdien zijn de betalingen met de vervoerskaart niet toegenomen.