Vrouw ter zake zware mishandeling en vernieling opgesloten

13 October 2021

In: Nieuws
Comments: 0

Woensdag 13 oktober 2021 – De 35-jarige Liza V. is op vrijdag 8 oktober door de politie van het bureau Munder ter zake zware mishandeling en vernieling aangehouden, nadat zij zich op het politiebureau had aangemeld.
Alfons K.(57) deed op dinsdag 28 september aangifte tegen Liza op voormeld politiebureau. Hij gaf de wetsdienaren te kennen dat de vrouw eerst de achterruit van zijn voertuig aan diggelen had geslagen, waarna zij een steen op zijn oog had gegooid.
Onderzoek wees uit dat het om een financiële kwestie ging tussen partijen. De man die vermoedelijk geld had geleend bij de vrouw, betaalde niet binnen de afgesproken tijd. Toen beide personen zich op een terrein van een ziekeninrichting bevonden, vroeg de vrouw Alfons naar haar geld. Het antwoord van de man viel niet in goede aarde bij Liza. Waardoor zij het recht in eigen handen nam.
De verdachte meldde zich op 8 oktober aan bij de politie en gaf toe de strafbare feiten te hebben gepleegd. Liza is na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek opgesloten.

-KPS-