23-jarige jonge vrouw ingesloten voor verduistering

20 November 2021

In: Nieuws
Comments: 0

Zaterdag 20 november 2021 – De 23-jaerige Chanell V. is op zondag 14 november door de recherche van Paramaribo aangehouden.
Chanell deed op donderdag 11 november aangifte op het politiebureau. Zij verklaarde aan de politie dat zij door twee manspersonen die gezeten waren op een bromfiets beroofd is geworden. Zij stond op het punt steenslag te kopen nabij Grasalco aan de Martin Luther Kingweg, toen de twee verdachten haar beroofden van haar geld waarmee zij bezig is een huis te bouwen.
Naderhand belde de vader van de aangeefster uit Nederland en gaf de politie te kennen dat het zijn geld is en dat er voor hem een woning wordt gebouwd. De rechercheurs stelden een onderzoek in, waarbij er werd geconstateerd dat de aangeefster geen slachtoffer is van een beroving , maar dat zij deze heeft verzonnen. De jonge vrouw werd ontboden naar het politiebureau. Toen Chanell zich op 14 november aanmeldde bij de politie is zij direct in de boeien geslagen.
Na te zijn voorgeleid is de jonge vrouw na afstemming met het Openbaar Ministerie achter slot en grendel geplaatst.

-KPS-