2E POPUP VOEDSELBANK DRUK BEZOCHT

8 November 2021

In: Nieuws
Comments: 0

Maandag 08 november 2021- De 2e mobiele popup voedselbank die op zondag 7 november is gehouden te Latour door stichting Amor Vitéa was druk bezocht. Het doel was, om zwakke huishoudens gratis te voorzien van de nodige basis voedselpakketten en kleding. Ruim 80 burgers hebben zich aangemeld om in aanmerking te komen hiervoor. Jamilie Silos geeft aan, dat dit project niet specifiek gericht is op een bepaalde doelgroep.

De rijen werden steeds langer bij het afhalen van basis voedselpakketten en kleding. Voor een vlot en ordelijk verloop, moesten burgers zich bij aanmelding identificeren. Er is enthousiast gereageerd op dit initiatief.  Het ligt in de bedoeling dat de voedselbank één keer per week op de zondag steeds up-popt in een andere wijk of district. Komende zondag zal dit project in het district Commewijne plaatsvinden. Verder geeft Silos aan, dat dit project moet blijven groeien, en legt de nadruk op “Together We Can” dat als motto wordt gebruikt voor dit project.