Brandweer vliegveld Zorg en Hoop krijgt nieuwe leidinggevende

17 November 2021

In: Nieuws
Comments: 0

Woensdag 17 november 2021- De brandweer te Zorg en Hoop krijgt een nieuwe leidinggevende. Transport directeur Estrea Noordzee van het ministerie van Transport, Communicatie en Toerisme, bevestigt dit tegenover de STVS-nieuwsdienst. De bond plaatst echter vraagtekens hierbij, maar wenste vooralsnog niet inhoudelijk te reageren. Noordzee geconfronteerd hiermee, geeft aan dat de positie al geruime tijd vacant was.

De brandweerdienst bij vliegveld Zorg en Hoop is al geruime tijd verwaarloosd. De transportdirecteur bevestigt dit. En volgens haar zal de regering investeren in de dienst. Onlangs is er binnen de Raad van Ministers al goedkeuring gegeven voor het aanschaffen van een brandblusvoertuig.