Dokters-assistenten van Huisartsen praktijken verenigen zich

1 November 2021

In: Nieuws
Comments: 0

Maandag 01 november 2021- Dokters-assistenten werkzaam bij de verschillende huisartsen, hebben besloten zich te verenigen. Gebleken is dat zij geen vakorganisatie hebben die kan opkomen voor hun belangen, terwijl in de praktijk blijkt dat collega’s werkzaam. Bij andere gezondheidsinstellingen, wel in collectief verband in staat zijn op te komen voor hun belangen. Dokters-assistenten van enkele huisartsen hebben toen besloten, om collega’s van andere huisartsen te interesseren om zich te verenigen. Op deze oproep is toen heel enthousiast gereageerd en het initiatief is ten volle ondersteund. Van toen af aan is besloten is bij elkaar te komen, om inhoud te geven aan de wens van velen.

Alle dokters-assistenten van de verschillende huisartsenpraktijken worden derhalve uitgenodigd voor de oprichtingsvergadering op ZONDAG 7 NOVEMBER 2021.

PLAATS: C 47 CENTRUM aan de JOHAN ADOLF PENGELSTRAAT 230.

KOMT U OPTIJD.

Voor nadere informatie kan er gebeld worden op het mobiel nummer 8786494