Inbraak op politieafdeling die is ondergebracht te domeinkantoor; twee verdachten aangehouden

5 November 2021

In: Nieuws
Comments: 0

Vrijdag 05 november 2021- Wetsdienaren van de onderzoeksunit die is ondergebracht in het domeinkantoor aan het Kerkplein, hebben op dinsdagmiddag 2 november twee daklozen aan de Waterkant aangehouden. Beide mannen, de 56-jarige Desire B. en Jerrel F. (44) worden ervan verdacht in de nacht van zondag 31 oktober op maandag 1 november te hebben ingebroken op eerder genoemde politieafdeling. Bij die inbraak is er buit gemaakt drie laptops, een aantal mobiele telefoontoestellen, een militaire tenue (marine) een militair hemd (landmacht) en vier Terabytes externe harde schijven. De buitgemaakte goederen zijn nog niet achterhaald. Bij de aanhouding is op Jerrel aangetroffen en in beslag genomen een slipper van een politieman die werkzaam is op voornoemde afdeling. Op Desire is een Led Lamp gevonden en eveneens in beslag genomen. Zowel Desire als Jerrel ontkennen wat af te weten van de inbraak. Hangende het verder onderzoek dat door de recherche van Paramaribo wordt verricht, zijn deze twee verdachten achter slot en grendel geplaatst.