Leerjaar 9 gaat van start in Sipaliwini

10 November 2021

In: Nieuws
Comments: 0

Woensdag 10 november 2021– Op woensdag 10 november en donderdag 11 november 2021 reist een groep leerkrachten af naar het binnenland om leerjaar 9 op maandag 15 november op te starten. De leerkrachten reizen af naar de volgende nieuwe clustergebieden:

  • Drietabbetje
  • Grantatai
  • Goejaba
  • Godo
  • Dan
  • Gaakaba
  • Ligorio

 

Deze leerkrachten zullen samen werken met hun collega’s in de stad die ook leerjaar 9 verzorgen. Voor hun vertrek hadden ze een meeting met de staf van het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (MinOWC) die belast is met de ontwikkeling in het binnenland (Task Force Binnenland). Tijdens deze gelegenheid sprak minister Marie Levens hun toe en bedankte de aanwezige leerkrachten voor hun welwillendheid om innovatief onderwijs te verzorgen. Leerjaar 9 is in de overige districten reeds van start gegaan.

– MINISTERIE VAN ONDERWIJS, WETENSCHAP EN CULTUUR –