Meer bekendheid voor Surinaamse gerechten in het buitenland

10 November 2021

In: Nieuws
Comments: 0

Woensdag  10 november 2021- Er moet meer bekendheid komen voor Surinaamse gerechten. Over het algemeen verschilt het authentieke Surinaams eten van de manier waarop deze gerechten worden aangeboden in het buitenland. Xivaro Power, CEO van Ab’y Srefi, wil samen met zijn zakenpartner eraan werken om gezonde Surinaamse gerechten op de internationale markt te krijgen.

Ab’y Srefi is een Surinaams bedrijf in Nederland dat in de top 6 is beland voor een nominatie van vegan Surinaams eten. Het afgelopen jaar was voor elke onderneming uitdagend vanwege de Covid-19-pandemie. Er zijn nu nieuwe strategieën uitgewerkt om het nieuw jaar succesvol te maken. Volgens Maranzo Alexander zakenpartner van Power zal een onderneming niet groeien als zij bij de pakken neer te zitten.