Nationaal leger op weg naar transformatie

26 November 2021

In: Nieuws
Comments: 0

Vrijdag 26 november 2021- Het Nationaal Leger is goed op weg om te transformeren naar een professionele organisatie. Dit gaf waarnemend Bevelhebber Henri van Axeldongen vandaag aan op de 46ste jaardag van het leger. De nieuwe leiding heeft een belangrijke taak om alles wat is misgegaan, zoveel als mogelijk te herstellen. De waarnemend Bevelhebber benadrukte dat zaken onder zijn leiding, verbeterd zullen worden.

Minister Krishna Mathoera voegde eraan toe dat er een duidelijk traject is uitgezet om de transformatie tot stand te brengen. De bewindsvrouw is trots op de manschappen van het Nationaal Leger en stak hun een hart onder de riem. Het hebben van een eigen leger is een vereiste van een souvereine Staat. Milton Kenswil die nu inspecteur van politie is, begon zijn carriere in het leger. Ook hij feliciteerde zijn oude werkgever. Maar, voor de waarnemend Bevelhebber was het meer dan een eer om zijn personeel vandaag extra te feliciteren.