Newmont Suriname doneert goederen aan KPS

1 November 2021

In: Nieuws
Comments: 0

Maandag 01 november 2021- Newmont Suriname heeft op verschillende dagen in de maand oktober vierhonderd en vijftig (450) tray water, vijfenzeventig (75) flessen rubbing alcohol, tweehonderd (200) mondkapjes, éénhonderdenzestig (160) handschoenen en vijfhonderd (500) wegwerp schorten gedoneerd aan het Korps Politie Suriname (KPS).

De overhandiging van deze schenking vond plaats op het secretariaat van het Covid-19 Coördinatie Team KPS (CCT-KPS) aan de Commewijnestraat. Het politiekorps stelt deze donatie bijzonder op prijs, aangezien het PPE-materiaal niet weg te denken is voor haar medewerkers, bij het uitvoeren van hun werkzaamheden gedurende deze Covid-19-pandemie. Het KPS bedankt de directie van Newmont Suriname van harte met deze geste.

-KPS-