Para ontvangt donatie van ondernemer

24 November 2021

In: Nieuws
Comments: 0

Woensdag 24 november 2021- Het schoonhouden van het district Para is een uitdaging. Het commissariaat is daarom blij met de donatie van een brushcutter. Volgens districtscommissaris Marlene Joden, was dit hard nodig. Ze zal haar medewerkers inzetten voor het onderhoud van het district. Ondernemer Maranzo Alexander van Ab’ Y Srefi heeft gedoneerd, omdat hij erin gelooft dat een schoon district meer mensen aantrekt. Para is namelijk het eerste district waarmee toeristen kennismaken.

Dc Joden is zeer ingenomen met de donatie. Vanaf haar aantreden is ze op zoek naar middelen om Para regelmatig te onderhouden. Ze hoopt op meer donaties ten behoeve van het district. Ondertussen moet het districtscommissariaat nog een openstaande rekening betalen aan ondernemers die de bermen hebben onderhouden. Hiervoor is Joden afhankelijk van overheidsinkomsten.

Bij de overhandiging van de brushcutter, mochten de Dc en haar team kennismaken met de producten die ondernemer Alexander van Ab’ Y Srefi vervaardigt.