President Santokhi neemt geloofsbrieven ambassadeurs in ontvangst

9 November 2021

In: Nieuws
Comments: 0

Dinsdag 09 november 2021- President Chandrikapersad Santokhi heeft gister de geloofsbrieven van vier ambassadeurs in ontvangst genomen. Het gaat om de niet-residerende ambassadeurs van Turkije, Namibië, Colombia en de Dominicaanse Republiek.

Alle vier ambassadeurs benadrukten de wil om de diplomatieke relatie met Suriname te versterken. Dit zal niet alleen op handels- en diplomatiek gebied moeten gebeuren, maar ook middels het uitwisselen van elkaars culturen. Verder is er aangegeven dat Surinamers in de gelegenheid zullen worden gesteld om te studeren in de landen, via studie-beurzen.

Vandaag zullen de niet-residerende ambassadeurs van Oostenrijk, Vietnam, Angola en Servië hun geloofsbrieven aanbieden aan president Santokhi.