Regering brengt bezoek bestuursressort Boven Suriname

22 November 2021

In: Nieuws
Comments: 0

Maandag 22 november 2021- Een  regeringsdelegatie heeft vandaag een bezoek gebracht aan het commissariaat bestuursressort Boven Suriname in het District Sipaliwini. De delegatie bestond uit de vice president Ronnie Brunswijk, de ministers van Transport Communicatie en Toerisme (TCT), Binnenlandse Zaken(Biza), Regionale Ontwikkeling en Sport(ROS) en Sociale Zaken en Volkshuisvesting (SoZaVo) en de voorzitter van De Nationale Assemblee. De bewoners mochten hun noden door gegeven aan de delegatie. Ook de medewerkers van de verschillende ministeries hebben aangegeven waarmee zij nog te kampen hebben om hun werk naar behoren te kunnen doen. De twee grootste problemen die direct aandacht vragen van de regering zijn water en elektriciteit in het district.