SRD 6 miljoen voor gezond drinkwater dorpen Brokopondo

24 November 2021

In: Nieuws
Comments: 0

Woensdag 24 november 2021- Met de goedkeuring van een bedrag van bijkans SRD 6 miljoen tijdens de RvM van 10 november, zullen de dorpen Nieuw Lombe, Moejekiiki en Kapasikele in het district Brokopondo voorzien worden van gezond en duurzaam drinkwater. Minister David Abiamofo van Natuurlijke Hulpbronnen deelde mee dat deze drie dorpen behoren tot de vele priotlriteitsdorpen, waarvan de drinkwatervoorziening in orde gemaakt moet worden, meldt het Dorectoraat Volkscommunicatie. Vice-president Ronnie Brunswijk kon zich ook terugvinden hierin en zei dat de bewoners van deze dorpen ook recht hebben op goed en gezond drinkwater. Binnen 90 werkbare werkdagen zal de aannemer het project moeten opleveren.