Stootgroep KPS houdt drieƫntachtig (83) personen tijdens verkeerscontrole staande

24 November 2021

In: Nieuws
Comments: 0

Woensdag 24 november 2021-Ā De stootgroep van het Korps Politie Suriname (KPS) heeft in het weekend van vrijdag 19 november tot en met de vroege ochtend van maandag 22 november tijdens verschillende verkeerscontroles corrigerend en verbaliserend opgetreden.Ā Daarbij zijn er in totaal drieĆ«ntachtig voertuigen gecontroleerd, waarbij achttien (18) personen die verschillende verkeersovertredingen begingen, beboet zijn geworden. Verder werden er in totaal zestien (16) voertuigen doorzocht door de wetsdienaren. Echter zijn er geen noemenswaardigheden in de voertuigen aangetroffen. Dertien (13) personen hebben hun boete buiten proces afgewikkeld.

Tijdens de Lock down uren hebben de wetsdienaren zich niet alleen geconcentreerd op de verschillende verkeerscontroles. Er werden ook verschillende locaties aangedaan, waar onder het Fort Zeelandia, Traphouse, Waka Pasi en On the Run. Bij die gelegenheid zijn er verschillende personen van de plaatsen verwijderd.Ā De stootgroep heeft ook te Weg naar Zee in het werkressort van de politie van Kwatta alwaar er een feest gaande was, assistentie verleend aan pro Kwatta. Op die locatie werden de feestvierenden van de plek verwijderd. Aan de Richard Voulliarestraat werd er ook een feest stopgezet en werden de feestgangers ook van de locatie verwijderd.
De politie doet een dringend beroep op u, om zich te houden aan de covid-19 protocollen.

-KPS-