Wijkkantoor SOZAVO te Snesikondre geopend

30 November 2021

In: Nieuws
Comments: 0

Dinsdag 30 november 2021- De Paamaka gemeenschap hoeft niet meer naar de stad af te reizen om zaken te doen met  Sociale Zaken en Volkshuisvesting. Het dorp Snesikondre  beschikt nu over een wijkkantoor van het ministerie. De opening vond afgelopen zaterdag plaats. Volgens districtscommissaris, Ose Jabini, is dit een heugelijk moment, omdat er lang is uitgekeken naar een sociale zaken- en CBB-kantoor in het gebied.

Minister Uraiqit Ramsaran van Sozavo is zeer verheugd dat dit resultaat eindelijk bereikt is. Volgens de bewindsman doet de regering Santokhi- Brunswijk er alles aan om de ontwikkeling evenredig te doen plaatsvinden. Tegen zijn gehoor gaf de minister aan dat niemand wordt achtergelaten in de ontwikkeling van het land.

Volgens vicepresident Ronnie Brunswijk, die nu waarneemt voor president Santokhi, moet het kantoor voordelen opleveren voor eenieder die woonachtig is in het gebied. Hiermee is er nog een stap gezet om de verdere ontwikkeling ter hand te nemen. De waarnemend president stond stil bij  de decentralisatie die meer gestalte moet  krijgen.