14 jarige schrijft boek Hope

23 December 2021

In: Nieuws
Comments: 0

Donderdag 23 december 2021- De 14-jarige leerling D’Angelo Trustfull, van de Christus Koningsschool heeft zijn creativiteit geuit, door het boek ‘Hope’ te schrijven. Zijn doel is om jongeren te motiveren meer te lezen en hun talent te gebruiken. De jeugdige auteur zit in het derde leerjaar van het MULO. Hij heeft zijn boek vandaag overhandigd aan schoolleider Wendy Riedewald.

De trotse ouders van de schrijver hebben gezorgd voor het drukken en uitgeven van het boek. D’Angelo wil met de inkomsten van ‘Hope’, diverse sociale instellingen ondersteunen. De Covid-19-pandemie en de verhalen van zijn grootmoeder hebben hem geïnspireerd om het boek te schrijven.

Selena Ng-U-Tam is benaderd door de auteur voor de illustraties in het boek. Zij is blij met de waardering voor  haar bijdrage. Hoofd Milton Top van de Inspectie Voortgezet Onderwijs voor Junioren, heeft een exemplaar van Hope in ontvangst genomen. Volgens hem is het boek een aanwinst voor alle scholen.