52 Penitentiaire ambtenaren van Duisburglaan bevorderd

29 December 2021

In: Nieuws
Comments: 0

Woensdag 29 december 2021- 52 penitentiaire ambtenaren van de inrichting Duisburglaan, zijn gister bevorderd in een naast hogere rang. Volgens directeur Joyce Pané-Alfaisi is deze plechtigheid onmisbaar binnen de organisatie. De directeur legt uit dat een bevordering inhoudt dat er continuïteit is binnen de organisatie, maar meer nog versterking op capaciteits- en institioneel niveau.

Bondsvoorzitter Max Breinburg van het Korps Penitentiaire Ambtenaren (KPA), staat ook stil bij de bevordering van de leden. Volgens hem wordt het hard werken beloond. Hij blikt ook tevreden terug op het haast afgelopen dienstjaar 2021. Naar zijn zeggen is het jaar vlot verlopen; er zijn geen  noemenswaardigheden.

Echter, het niet meedoen aan het defilé op 25 november heeft er wel voor gezorgd dat de bond in de clinch raakte met de Commissie Viering 25 november. Over de garantie voor goede werkomstandigheden, zegt de bondsvoorzitter het volgende.

Directeur Alfaisi blikt ook tevreden terug op het haast afgelopen dienstjaar 2021. De Covid-19-pandemie heeft wel een zware wissel getrokken op de penitentiaire inrichting Duisburglaan. Maar, het team is innovatiever en efficiënter te werk gegaan.