Arjan Molenkamp hoogstwaarschijnlijk  nieuwe CEO  DSB

8 December 2021

In: Nieuws
Comments: 0

Woensdag 08 december 2021- Op 20 december wordt de jaarlijkse Algemene Vergadering van de Aandeelhouders (AVA) belegd in het gebouw van Assuria High Rise. De AVA zal virtueel worden uitgezonden voor de aandeelhouders. Tijdens deze Algemene Vergadering wordt hoogstwaarschijnlijk Arjan Molenkamp  BSc, MBA benoemd tot de nieuwe CEO van De Surinaamsche Bank (DSB). Dit schrijft nieuwssite Sun.sr. De huidige CEO van DSB, Steven Coutinho heeft aangegeven zijn contract niet te verlengen.

Molenkamp heeft jarenlang gewerkt in het bankwezen. Zo werkte hij jaren voor de Rabobank. Daarnaast voor de NMB in Tanzania, waar de Rabobank aandeelhouder van is.

Op de Algemene Vergadering van de Aandeelhouders zullen er ook (her) benoemingen plaatsvinden van commissarissen. Namen van onder anderen Erwin Emanuels en Waddy Sowma worden genoemd, die zullen aftreden.

De namen voor de benoeming van nieuwe commissarissen zijn intussen bekend. Het gaat bij deze om; Roy Baidjnath Panday, N. Rampersad-Bishesar en J. van Ommeren. Hierna komt de bezoldiging van de Rvc aan de orde.