Brug te Clevia in gebruik genomen

22 December 2021

In: Nieuws
Comments: 0

Woensdag 22 december 2021- De achterstanden in renovatie- en onderhoudswerkzaamheden van bruggen worden in verschillende woonwijken ingelopen. Vandaag is de brug aan de Mandarijnstraat te Clevia opgeleverd en in gebruik genomen. De focus is meer gericht op buurten waar er scholen zijn gevestigd. Met weinig middelen proberen wij toch landelijk de structuur te verbeteren, geeft minister Riad Nurmohamed aan.

Drie bruggen zijn in de omgeving van Clevia gerenoveerd. De werkzaamheden hebben ongeveer 3 maanden geduurd. De bruggen verkeerden in een onveilige staat voor de buurtbewoners. Parlementariër Ronny Aloema is ook van mening, dat er verantwoordelijk omgegaan moet worden met een houtenbrug. Het onderhoud van bruggen door het ministerie van Openbare Werken zal worden losgelaten. Dat betekent, dat buurtbewoners toestemming krijgen om een brug in hun omgeving zelf te onderhouden, aldus minister Nurmohamed.