Brute roofmoord te redi doti,  2 doden te betreuren

30 December 2021

In: Nieuws
Comments: 0

Donderdag 30 december 2021- De criminaliteit in Suriname schijnt met de dag erger te worden. Gister hebben 3 verschillende berovingen plaatsgevonden op weg naar Redi Doti in het district Para. 2 personen hebben het leven gelaten. Judith Dragtenstein, hoofd bestrijding Criminaliteit geeft aan, dat er  inmiddels 3 personen zijn aangehouden.

De slachtoffers werden beroofd van hun persoonlijke spullen. Een van de slachtoffers herkende het vervoer. De informatie is doorgespeeld aan de politie. Het is de politie te Paranam gelukt 3 verdachten in de kraag te vatten.  Over het derde geval geeft Dragtenstein aan dat de slachtoffers op een ATV waren toen zij beschoten werden door de schutters, tijdens die actie heeft 1 slachtoffer het leven gelaten.

Deze kwestie is ook kamerbreed besproken in DNA.