CBB viert 64 – jarig bestaan in stilte

10 December 2021

In: Nieuws
Comments: 0

Vrijdag 10 december 2021- Het Centraal Bureau voor Burgerzaken (CBB) herdacht gister haar 64-jarig bestaan. Vanwege COVID-19 gaat het om een rustige viering, met personeelsleden. De focus is vooral gericht op het transformatieproces dat de dienstverlening zowel intern als extern moet verbeteren, zegt directeur Anastatia Kanapé-Pokie.

Het CBB is opgericht in december 1957 en heette toen het Centraal Bureau voor de Burgerlijke Stand en het Bevolkingsregister. In 1985 veranderde de naam in het Centraal Bureau voor Burgerzaken.  Het CBB valt onder het ministerie van Binnenlandse Zaken. De overheidinstelling heeft veel verantwoordelijkheid op zich.  Directeur Pokie is blij met de veranderingen en de volledige inzet van het personeel.