“Dodelijk Geheim” nieuwe misdaadroman van Ivan Cairo

10 December 2021

In: Nieuws
Comments: 0

Vrijdag 10 december 2021- De bekende journalist en columnist Ivan Cairo, heeft als auteur, zijn tweede misdaadroman uitgebracht. Het boek draagt de titel ‘Dodelijk Geheim’. Zijn debuut misdaadroman ‘Fatale Zonden’, is volgens Cairo goed ontvangen door het lezerspubliek.

Ivan Cairo, ex-voorzitter van de Surinaamse Vereniging van Journalisten, en winnaar van de SVJ/ VHS Journalisten Award 2014, heeft als hobby lezen.  Hij heeft zijn jongensdroom om boekenschrijver te worden, weten te realiseren. In het dagelijks leven beoefent Cairo politieke journalistiek, en in zijn vrije tijd schrijft hij roman verhalen. Hij kiest daarbij voor het genre misdaad, vanwege de spanning. Vooralsnog worden zijn boeken in eigen beheer uitgegeven.