Een bewaker van een hotel in Paramaribo steelt Euro3000 uit hotelkamer

11 December 2021

In: Nieuws
Comments: 0

Zaterdag 11 december 2021- In een hotel in Paramaribo, is Euro 3000 weggenomen uit een van de kamers. Nieuwssite Sun, vermeld dat de 59-jarige bewaker Neville R de daad afgelopen donderdag heeft gepleegd.

De bewaker heeft het groot geldbedrag kunnen wegnemen, door middel van een chipkaart de deur te hebben opengemaakt. Het geld lag op tafel, maar na de daad te hebben gepleegd heeft de verdachte zijn chipkaart op tafel vergeten. Om de kaart terug te nemen heeft hij een van de vensters geforceerd. Dit alles is duidelijk terug te zien op de camerabeelden.

Neville, ontkent de daad te hebben gepleegd. Hij gaf aan die bewuste kamer schoon te maken. Het onderzoek duurt voort. Neville is hangende het onderzoek in verzekering gesteld.