Euro en Dollar koers mogelijk verder omlaag

27 December 2021

In: Nieuws
Comments: 0

Maandag 27 december 2021- Tegenover nieuwssite GFC hebben verschillende geldhandelaren aangegeven  dat zij er rekening mee houden dat de wisselkoersen voor de Amerikaanse dollar en euro verder omlaag zullen gaan. Een ondernemer wist te voorspellen dat er binnen korte tijd, niet meer dan SRD17, neergeteld zal worden voor 1 Amerikaanse dollar, dit geldt ook voor de Euro koers. De ondernemer geeft als advies mee, dat burgers voorlopig geen buitenlands geld moeten kopen.

Een Chinese ondernemer vertelt tegenover GFC, dat enkele geldhandelaren hem afgelopen zaterdagavond SRD18,60 voor een dollar hebben aangeboden. Hij heeft dit geweigerd, op grond van informatie uit het veld dat de koers verder omlaag gaat. “Het is nu niet verstandig om buitenlands geld te kopen, eerder om dat te verkopen want het zal minder waard worden”,aldus de ondernemer.