Jamaicaanse man benadert 22-jarige jongeman om drugs te posten

19 December 2021

In: Nieuws
Comments: 0

Zondag 19 december 2021- Rechercheurs van de afdeling Narcotica Brigade hebben op zondag 12 december de 22-jarige Chenerro P. op zijn woonadres in het Centrum van Paramaribo opgespoord en aangehouden.

Volgens verklaring van deze jongeman had een onbekende Jamaicaanse man die voorbij zijn woning liep hem gevraagd of hij wat geld wilde verdienen door een doos voor de vreemdeling te posten.

Hij stemde toe en na ongeveer twee weken ging de onbekende man ten huize van Chenerro en overhandigde hem een souvenir waarin vijfenzeventig (75) gram cocaïne verborgen zat. Hiervoor kreeg de jongeman SRD 1000, waarna hij met de taxi naar een postbedrijf ging om het souvenir te posten.

De douanerecherche onderschepte tijdens visitatie de drug, waarna het verderfelijk spul en het souvenir in beslag werden genomen. Deze werden vervolgens overgedragen aan de Narcotica Brigade. Naar zeggen van de drugsverdachte weet hij niet waar de vreemdeling woonachtig is.

Na gepleegde overleg met het Openbaar Ministerie is Chenerro door de politie opgesloten.

– KPS –