Johan Misiedjan blijft Suriname uitdragen in de rest van de wereld

19 December 2021

In: Nieuws
Comments: 0

Zondag 19 december 2021– Surinaamse muziek doet het goed in het buitenland en er komen steeds meer landen bij waar deze muziek wordt gepresenteerd. Johan Misiedjan die al ruim 30 jaren actief is in de muziekwereld doet nu een tour in het Caraibisch gebied. Volgens Misiedjan moeten Surinamers er niet van uit gaan dat onze muziek alleen personen in Europa bereikt.

Volgens de Latin King van Suriname slaat Surinaamse muziek goed aan in de landen waar hij mocht optreden. Misiedjan geeft aan dat de taal niet eens een rol speelt in het buitenland. Surinaamse muziek is nu ook populair in Sint-Maarten.

Misiedjan wil artiesten in Suriname helpen om ook internationaal door te breken. Hij levert graag een bijdrage aan de ontwikkeling van jonge opkomende artiesten in Suriname. Voor nu gaat de artiest door met zijn promotour.